در حال بارگذاری ...
شنبه 30 فروردین 1404

رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گیلان:
یکی از راهبردهای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید، توجه به آموزش های مهارتی تکمیلی دانشگاهی برای تربیت نیروی انسانی مورد صنعت و اصناف می‌باشد

دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گیلان: یکی از راهبردهای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید، توجه آموزش های مهارتی تکمیلی دانشگاهی برای تربیت نیروی انسانی مورد صنعت و اصناف می‌باشد. در این خصوص همکاری خیرین و صنایع با دانشگاه ملی مهارت رسیدن به هدف شکوفای در تولید را آسانتر می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان گیلان، دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گیلان 16 فروردین 1404در آغاز فعالیت دانشگاه ملی مهارت استان گفت: یکی از راهبردهای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید، توجه به آموزش های مهارتی تکمیلی دانشگاهی  برای تربیت نیروی انسانی مورد صنعت و اصناف می‌باشد. در این خصوص همکاری خیرین و صنایع با دانشگاه ملی مهارت رسیدن به هدف شکوفای در تولید را آسانتر می کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۴ را با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری فرمودند. دانشگاه ملی مهارت استان گیلان، به‌عنوان نهاد علمی و مهارتی آکادمیک، رسالت خود را در تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند برای تحقق این هدف ملی به‌خوبی درک کرده و در مسیر حمایت از تولیدات دانش‌بنیان گام برمی‌دارد.

نیروی انسانی ماهر و دانش‌آموخته، رکن اصلی سرمایه‌گذاری مؤثر در تولید است. ما در دانشگاه ملی مهارت، با توسعه رشته‌های مهارتی، آموزش‌های کاربردی و حمایت از نوآوران و فناوران، تلاش داریم تا بستری مناسب برای ارتقای توانمندی‌های جوانان فراهم کنیم. در این راستا، توسعه هسته‌های فناور و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از سیاست‌های محوری ما در سال جدید خواهد بود.

ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه، صنعت و کارآفرینان، از دیگر برنامه‌های اساسی ما در مسیر تحقق این شعار است. اعتقاد داریم که سرمایه‌گذاری در مهارت‌آموزی و فناوری، کلید حل مشکلات اقتصادی و جهش تولید ملی است. از این رو، با تمام توان در جهت گسترش پژوهش‌های کاربردی، ارتقای سطح آموزش‌های مهارتی و افزایش تعامل با صنایع پیشرو، فعالیت خواهیم کرد. یکی از راهبردهای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید، توجه آموزش های مهارتی تکمیلی دانشگاهی  برای تربیت نیروی انسانی مورد صنعت و اصناف می‌باشد. در این خصوص همکاری خیرین و صنایع با دانشگاه ملی مهارت رسیدن به هدف شکوفای در تولید را آسانتر می کند.

امیدواریم که با تلاش همگانی و همکاری تمامی نهادهای مرتبط، بتوانیم در سال جدید گام‌های مؤثری در راستای شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان عزیز این مرز و بوم برداریم.