در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403

با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان و دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به صورت تحت وب، 14 کارگاه و آزمایشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان در هفت دانشکده و آموزشکده های استان گیلان افتتاح شد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان و دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به صورت تحت وب، 14 کارگاه و آزمایشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان در هفت دانشکده و آموزشکده های استان گیلان در روز چهارشنبه 22 دی 1400 به صورت همزمان افتتاح شد.

در این مراسم که جمعی از مدیران استانی و دکتر دادگر مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان برگزار شد، دکتر عباسی استاندار گیلان گفت: در زمینه اشتغال جوانان مهارت آموزی نقش به سزایی دارد و از اینکه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با توجه به اقلیم هر منطقه توسعه کارگاه و آزمایشگاه صورت گرفته است کار بسیار پسندیده ای است. وی در ادامه گفت توسعه مهارت آموزی نیاز به ابزار دارد که این مهم با توسعه کارگاه و ازمایشگاه امکان پذیر است و این در نهایت موجب بهره وری و نیروی انسانی و همچنین در نهایت تولید خواهد شد. تمامی دستگاه های استان و استانداری هم همکاری لازم برای توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای انجام خواهد داد.

در این مراسم دکتر خسرویان نیز که به صورت تحت وب حضور داشتند گفت: ضمن تقدیر از اقدام مبارک استان گیلان برای هرچه فعالتر کردن دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای تلاش نماییم و از ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان می خواهیم با توجه آمایش سرزمین و رکودی که در بخش های صنعتی هست را شناسایی نماید تا نیاز های آموزش های مهارتی را برطرف نماید.

در  ادامه این مراسم با اعلام استاندار استان گیلان و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به طور همزمان در هفت دانشکده و آموزشکده های استان به صورت تحت وب از طریق اسکای روم افتتاح شد.

در این مراسم همچنین کارگاه صنایع شیمیایی توسط دادگر مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت حضوری افتتاح شد.

شایان ذکر است دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان یکی از 5 استان دارای آزمایشگاه مرکزی است ارزش تقریبی هزینه و تجهیز 14 کارگاه و آزمایشگاه 8 میلیارد تومان و در هفت دانشکده و آموزشکده استان انجام گردیده است که لیست آزمایشگاه و کارگاه ها افتتاح شده به شرح زیر است.

1-کارگاه شناخت مواد ، کیت ها ومحلولهای آزمایشگاهی درآموزشکده رستم آباد رودبار

2-کارگاه روشهای سیستماتیک عیب یابی درآموزشکده رستم آباد رودبار

 3-آزمایشگاه تشخیص پزشکی (کارگاه الکتریکی والکترونیکی) درآموزشکده رستم آباد رودبار

4- آزمایشگاه ناوبری در آموزشکده شهید خدادادی انزلی

5-کارگاه نصب، راه اندازی وتعمیر ونگهداری آسانسور وپله برقی در آموزشکده امام جعفر صادق (ع) آستانه

6-کارگاه طراحی دوخت مقدماتی. آموزشکده دکتر معین رشت

7- کارگاه طراحی دوخت مدرن.آموزشکده دکتر معین رشت

8- کارگاه طراحی لباس.آموزشکده دکتر معین رشت

9- آزمایشگاه تولیدات گیاهان دارویی آموزشکده شهید رجایی لاهیجان.

10-آزمایشگاه شیمی چوب دانشکده میرزا کوچک صومعه سرا.

11-آزمایشگاه وکارگاه IOT دانشکده میرزا کوچک صومعه سرا.

12-آزمایشگاه مرکزی شیمی دانشکده شهید چمران رشت.

13- کارگاه  ربات برش لیزری دانشکده شهید چمران رشت.

14-کارگاه ربات مونتاژبردهای الکترونیکی دانشکده شهید چمران رشت.