در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403

افتتاح و احیاء هنرستان نساجی جوار دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با همکاری دانشگاه فنی ، آموزش و پرورش ، انجمن مدیران صنایع و انجمن صنایع نساجی استان گیلان و فاز اجرائی عملیات بازسازی و فعال سازی ماشین آلات توسط صنعت و بورسیه دانشجویان و دانش آموزان رشته های نساجی، طراحی دوخت و پوشاک توسط صنعت

با توجه تفاهم نامه دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با صنعت و آموزش پروش دانشجویان مستعد در رشته های نساجی و پوشاک بورسیه صنعت می شوند و در نهایت جذب بازار کار می شوند

بر اساس تفاهمنامه چهار جانبه امضا شده بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان، آموزش و پرورش استان، انجمن مدیران صنایع استان و انجمن صنعت نساجی استان گیلان، پس از 10 سال زمینه ی جذب دانش آموزان رشته ی نساجی در هنرستانهای گیلان  و سپس در تکمیل آموزشها در دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان مهیا شد تا علاوه بر اخذ آموزش‌های نظری ، دور روز هفته را به دریافت فنون عملی در واحدهای صنعتی نساجی رشت  و در ادامه در کل استان گیلان بپردازند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، روز سه شنیه 14 مرداد 1399 پس از حداقل شش ماه رایزنی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با صنعت و آموزش و پروش استان گیلان احیاء هنرستان نساجی و مسنوجات نساجی در استان گیلان بر اساس تفاهم نامه امضاء شده اجرایی شد.

در این افتتاحیه و مراسم احیا این صنعت قدیمی و در حال رکود استان که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد دکتر رسول شمشادی ، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان گفت: امضاء این تفاهم نامه گامی ارزنده برای تربیت نیروی انسانی، کارآمد، باتجربه و متخصص حوزه ی نساجی در گیلان است. ایشان گفتند ما بنا داریم برای تمامی رشته های صنعتی محور نیز با صنعت همکاری نموده و برای تربیت نیروی ماهر برای صنعت آمادگی خود را اعلام می داریم.

در ادامه محمد رحمتی، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان هم از جذب 15 دانش آموز هنرستانی رشته نساجی در گام نخست امضای این تفاهم نامه خبر داد و گفت: در گام بعدی زمینه ی فعالیت هنرستان نساجی شهید باهنر رشت و سایر هنرستان های مرتبط باصنعت نساجی مثل پوشاک و و... با ظرفیت بیشتر مهیا خواهد شد.

در این مراسم اکبر تطهیری مقدم، رئیس انجمن مدیران صنایع گیلان هم پیوند آموزش و پرورش، دانشگاه فنی حرفه ای و صنعت را بستر مناسبی برای راه اندازی مجدد هنرستان نساجی در رشت دانست و گفت: تعامل این حوزه ها می تواند گیلان را در حوزه ی نساجی به جایگاه اصلی خود برساند. ایشان گفتند نه تنها این صنعت بلکه برای تمامی حوزه های دیگر صنعت باید چنین اتفاق میمون و مبارک مهیا شود.

قابل ذکر است صنعت نساجی یکی از صنایع قدیمی کشور و به خصوص استان گیلان است که طی سال های اخیر دچار رکود گردید و به گفته مدیران این صنعت یکی از اضلاع آن نبود نیروی آموزش دیده ماهر در این حوزه است.

پس از اتمام مراسم رو نمایی مفاد این تفاهم نامه مسئولان و حاضرین در این جلسه بازدیدی از هنرستان نساجی شهید باهنر به عمل آوردند و مدیران صنعت نساجی حاضر در این مراسم خبر از بورسیه دانشجویان مستعد و اشتغال آنها پس از دانش آموختگی را دادند. همچنین از تقبل تجهیز کارگاه و آزمایشگاه های مرتبط با ارزش حداقل یک میلیارد ریالی یکی از موارد ذکر شده در این مراسم بود.

لازم به ذکر است دانشکده شهید چمران رشت یکی از واحد های قدیمی دانشگاه فنی و حرفه ای است که از سال 1346 شروع به فعالیت نموده و جز یکی از معدود واحد های دانشگاه فنی و حرفه ای است که تا مقطع کارشناسی رشته های مربوط به نساجی را آموزش می دهد