نشست معاونت اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با روسای مراکز دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان
دیدار معاونت اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان و بازدید از پروژه های عمرانی در دست اقدام و گارگاه ها و آزمایشگاه های و خوابگاه دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان- دانشکده شهید چمران رشت، دکتر غلامرضا زمانی معاونت اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در بازدید روز چهارشنبه 25/02/1398 از دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان در جلسه شورای اداری استان با ریاست دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حضور روسای مراکز دانشگاهی استان گیلان شرکت نمودند.
در این جلسه پس از تلاوت آیات قرآن و استماع سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر رسول شمشادی ضمن عرض خیر مقدم به معاونت محترم و تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ابتدا طی گزارشی به عملکرد چند ماه این دانشگاه پرداختند و سپس به معرفی مراکز دانشگاهی استان و توانمندی و نیاز ها و چالشهای پیش رو دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان پرداختند و با توجه به مهجور ماندن مراکز این استان علیرغم برخورداری مواهب طبیعی از کمک بیشتر دانشگاه برای توسعه آن یاری خواستند.
سپس هر یک از روسا مراکز هفت گانه دانشگاهی نفطه نظرات خود را بیان نمودند و در انتها معاونت اداری و مالی استان بابک احمدنیا ضمن تقدیر و تشکر از تشریف فرمایی به بیان عملکرد و همچنین چالشهای پیش رو پرداخته و ارائه طریق از آن مقام شامخ را درخواست داشتند.
دکتر زمانی ضمن عرض خسته نباشید و تقدیر از زحمات همکاران استان، مهمترین اهداف دانشگاه در حوزه معاونت اداری و مالی ارتقا سرفصل بودجه دانشگاه با وجود جدا شدن از آموزش و پروش به وزارت علوم، و واسپاری امور به استان ها با سیاست نظارتی دقیق دانشگاه عنوان نمودند و این عزم را برای عدم تمرکز گرایی و همچنین جلوگیری عدم اطلاع دقیق نیاز از الویت مراکز عنوان کردند که موجب هدر رفت سرمایه نشود.
دو هدف عمده دانشگاه 1- بروز رسانی کارگاه و آزمایشگاه ها 2- بروزرسانی افکار پرسنل و کسانی که در گیر کار آموزش مهارتی هستند، را اولویت کاری این معاونت دانستند. یعنی ابتدا بدانیم داشته های مان چیست؟ چه میخواهیم؟ و اولویت انجام با کدام خواسته است؟ و این اولویت بندی کاملا به استان ها که درگیر کارند واسپاری می شود تا براساس آن نتیجه نسبی و مطلوب حاصل گردد. همچنین ارتقا تفکر اساتید و همکار جهت پیش برد اهداف و رسالت دانشگاه امری است الزامی و اگر قرار است جهشی حاصل شود باید در این زمینه گام اساسی و عملی برداشته شود.
ایشان در ادامه فرمدند: با توجه با تاکید ریاست دانشگاه آقای دکتر صالحی عمران در اختصاصی صرف تجهیز و تکمیل کارگاه و آزمایشگاه ها شود و خبر از برگشت حداقل 85 درصد بازگشت از درآمد اختصاصی برای مصرف مراکز را دادند که با برنامه ریزی صحیح و با اختیاری که به استان داده می شود صرف نیاز اولویت دار مراکز دانشگاهی می شود. البته درآمد اختصاصی جزء بودجه جاری محسوب می شود که با مصوبه هیات امنا و هماهنگی لازم با دانشگاه می توان برای امور زیربنای نیز خرج نمود.
همچنین فرمودند: البته این معاونت به دنبال طرحیست همانند سایر دانشگاه های بزرگ، به نام طرح محوطه سازی و طرح های عمومی که انشالله بتوان با دریافت مجوز از هیات امنا و گنجاندن در جداول ردیف بودجه ای است تا بتوان فضای مراکز دانشگاهی را از حالت مدرسه ای در آورد و بهسازی لازم را انجام داد. در ادامه باتوجه به سوالات و نظرات مطرح شده توسط روسا و معاونین به بحث تبادل نظر موضوعات مطرح شده پرداختند.
در انتها از کارگاه، آزمایشگاه،خوابگه دانشجویی و طرح های عمرانی در حال اجرا استان بازدید به عمل آمد.