در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403

نشت رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با مشاوران و مدیران آموزش و پروش استان گیلان، مشاوران در هدایت تحصیلی و تبیین شعار سال رونق تولید نقش اساسی دارند

نشت رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با مشاوران و مدیران آموزش و پروش استان گیلان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه ای استان گیلان -دانشکده شهید چمران رشت،جلسه هم اندیشی دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گیلان با مشاوران آموزش و پرورش در یکی از هنرستان های شهر رشت در روز پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت  برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر داوودی مدیرکل آموزش فنی حرفه ای آموزش و پرورش ضمن خیر مقدم به  رئیس و مدعوین دانشگاه فنی و حرفه ای و مشاوران آموزش و پرورش هدف این جلسه را هدایت تحصیلی دانش آموزان به رشته مهارتی و منجر به اشتغال دانش آموزان می شود بیان نمودند. همچنین ابراز امیدواری نمودند که با این مهم بتواند گامی موثر در رونق تولید و اشتغال جامعه و فراهم آمدن زمینه تربیت نیروی فنی کارآمد برداشته شود.
در این جلسه دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن  تشکر از تشکیل این جلسه مهم به معرفی مراکز دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارت محور که با هفت مرکز در سطح استان با حدود ۷ هزار و ۷۰۰ دانشجو در حال فعالیت است به تشریح رسالت این دانشگاه و تربیت نیروی کارآمد ماهر پرداخت.
 همچنین در بخشی از سخنان به هدایت تحصیلی دانش آموزان برای حرفه آموزی و کارآمدی برای اشتغال وآینده دانش آموزان مهم دانست و این مهم توسط مشاوران دلسوز ممکن می شود و مشاوران در هدایت تحصیلی و تبیین شعار سال رونق تولید نقش اساسی دارند.
در ادامه فرمودند دانشگاه فنی و حرفه ای در این استان با دارا بودن ۷ مرکز آموزشی با ۵۵ کد رشته تحصیلی کاردانی و ۳۳ کد رشته تحصیلی کارشناسی می تواند نقش موثری در اشتغال و مهارت آموزی دانش آموزان ایفا نماید که برخی از این رشته ها بدون آزمون و برخی دیگر با ازمون است.
هم اکنون ۸۰ درصد دانش آموزان هنرستانی پسر فارغ التحصیل در این دانشگاه می توانند مهارت آموزی نمایند البته این دانشگاه ظرفیت بیشتر از این را نیز دارد.
همچنین ۲۰ درصد دختران فارغ التحصیل در تنها مرکز دانشگاهی دختران این دانشگاه مشغول به تحصیل اند. دانشگاه فنی و حرفه ای در تلاش است با همت مسئولین بتواند در شرق و غرب استان مرکز دانشگاه فنی حرفه ای دختران احداث نماید  و هچنین باتدابیر خاص و در صورت امکان مجوز جذب دانشجو در مراکز پسران را اخذ نموده تا ظرفیت بیشتری برای تحصیل در حوزه مهارت دختران ایجاد شود.
دکتر شمشادی گفت: هدف از این گردهمایی آشنا شدن بیشتر دانش آموزان اولیا لباس شما مشاوران با این دانشگاه است چون بسیاری از اولیا نمی‌دانند دانشگاه فنی و حرفه ای با چنین توانی وجود دارد که می تواند فرزند دلبندشان را ماهر و کارآمد و مستقل در آینده شغلی تربیت نماید.

در بخشی دیگر از سخنان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان عنوان نمودند که برای آشنایی بیشتر استفاده بهینه حتماً دانش آموزان از مراکز دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای این استان بازدید نمایند وضمن آشنایی با دانشگاه بتوانند از ظرفیت دانشگاه نیز با خبر گردند.
در ادامه این جلسه مدیران و مشاوران مدارس پرسش خود را از ریاست دانشگاه و مدیران و معاونین دانشگاه همراه در جلسه مطرح نموده اند و در این پرسش و پاسخ شرکت کردند.

پایان خبر(ر).