در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403

جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با روسای اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی اتاق اصناف و اتاق تعاون

جلسه هم اندیشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان- دانشکده شهید چمران رشت، جلسه هم اندیشی دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی دکتر تیز هوش و آقای محمودی رئیس اتاق تعاون و تعاونی های استان و معاون اتاق اصناف  به نمایندگی از طرف رئیس اتاق اصناف دکتر شکریه در راستای  اجرای تفاهم نامه امضاء شده فی مابین برگزار شد. همچنین بازدید از توانمندی های دانشکده شهید چمران رشت به نمایندگی از سایر مراکز این دانشگاه در استان انجام گردید.

در ابتدای جلسه دکتر شمشادی ضمن معرفی توانمندی های این دانشگاه در عرصه مهارت آموزی دانشجویان از آموزش تقاضا محور براساس نیاز بازار کار و صنوف چه به صورت دورهای کوتاه مدت آموزشی و یا در صورت نیاز با توجه به دستور العمل های دانشگاه فنی و حرفه ای و وزارت علوم پس از تایید مراجع ذی صلاح نسبت به تاسیس رشته های دانشگاهی خبر دادند.

در ادامه دکتر تیزهوش توسعه و خلاقیت در صنعت را در آموزشهای مهارتی دانستند و نهادینه شدن آموزشهای مهارتی با توجه تحریم های ظالمانه و اجرای فرمان مقام معظم رهبری و نامگذاری سال به نام رونق تولید را الزامی دانستند. با توجه نزدیکی استان به کشور های مشترک المنافع حاشیه دریا خزر و نقش این استان در صادرات نیاز مبرم به آموزشهای بسته بندی محصولات در حوزه بازار، کشاورزی و آبزیان در این حوزه به صادر کنندگان دارد. به عنوان نمونه مثال کشور ارمنستان با داشتن دریاچه کوچک صادرات محصولات آبزی 16  برابر ایران می باشد که توان حفظ کیفیت محصول تا مقصد علت این امر است.

پس از آن آقای محمودی اظهار داشتند: در حوزه تعاون حدود 3000 تعاونی فعال و نیمه فعال داریم که بعلت خلاء آموزش مهارتی با تمام ظرفیت مشغول به فعالیت نیستند. در ادامه گفتند عدم توجه به آموزش و نگاه به عنوان کار مصرفی و هزینه دار دانستن باعث ایجاد چنین رخ دادی می شود در حالی که به دادن به آموزش نه تنها کار مصرفی نخواهد بود بلکه  سرمایه گزاری برای آینده و تماما سود است.

در انتها معاون اتاق اصناف گفتند آموزش دادن مهارتی مهم است ولی بهره بردن از این نیروهای آموزش دیده آکادمیک در صنایع مهم تر است که با توجه به نیاز بازار و وسایل موجود به علوم روز و آموزشهای مهارتی دانشگاهی را الزام آور می نماید.

پس از جلسه بازدیدی از کارگاه های دانشکده و محصولات تولیدی توسط مهمانان انجام گردید و توسعه همکاری و حمایت بخش خصوصی برای تولید انبوه و استفاده از دانشجویان جویای کار و آموزش دیده در بخشهای مختلف اصناف، بازار و .... مورد درخواست واقع شد.