جلسه هم اندیشی با ریاست سازمان برنامه و بودجه استان گیلان
به گزارش روابطعمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان، در این جلسه کیوان محمّدی رئیس سازمان وجود دانشگاههای فنی و حرفهای را ایده بسیار خوب برای حل یکسZری از مشکلات به ویژه در بحث بازار کار دانست و گفت: این مهم را که بسیاری از مراکز اقتصادی جهت انجام امور اجرایی و عملی به شما مراجعه میکنند را باید به فال نیک گرفت.
وی ادامه داد: متاسفانه در کشورهای مختلف از جمله کشور ما این مشکل وجود دارد که افراد شاغل در حیطه فن و مهارت یا بسیار باسوادند که هرکاری نمیتوانند داشته باشند یا فاقد سواد کافی هستند و نمیتوان کارها را به آنها سپرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان با اشاره به اهمیت و جایگاه دانشگاههای فنیوحرفهای افزود: اینکه فارغالتحصیلان ما تنها تئوری بدانند و در کارهای عملی و اجرایی مهارت نداشته باشند یک نقیصه است. لذا دانشگاههای فنی و حرفهای نیازمند توجه جدی و بیشتر از سوی دولت هستند و باید با همکاری متقابل تبیین درستی برای نظام آموزشی این مراکز ارائه دهیم تا نقش آنها بیش از گذشته پررنگتر شود.
محمّدی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری این نکته که بخش اعظم اعتبارات، ملّی و متمرکز است و تنها حدود 5 درصد استانی است، در خصوص مشکلات دانشگاههای فنیوحرفهای استان گفت: از آنجایی که اعتبارات دانشگاهها ملّی است، نمیتوان کمک قابل توجهی کرد. اما تلاش میشود تا به میزانی که قانون و امکانات اجازه دهد کمکهایی از اعتبارات استانی به دانشگاههایی مانند فنیوحرفهای صورت پذیرد.
وی اظهار امیدواری کرد تا با کمک نمایندگان و مسئولان تلاش بیشتری برای جذب اعتبارات ملّی انجام پذیرد تا استان وضع مطلوبتری داشته باشد.
محمّدی در پایان با اشاره به ماده 23 و ساختمانهای مراکز فنیوحرفهای استان گفت: باید جلساتی در این خصوص برگزار شود تا این مشکلات مرتفع گردد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه فنیوحرفهای استان و روسای دانشکده و آموزشکدههای فنیوحرفهای به بیان مشکلات موجود در این دانشگاه پرداختند.
پس از این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان و هیئت همراه از بخشهای مختلف دانشگاه فنیوحرفهای شهید چمران رشت بازدید کردند.