حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان گیلان
حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان گیلان
ظرفیت ها و چالشهای دانشکده های فنی و حرفه ای استان گیلان در نشست مشترک مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان گیلان و روسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور 19 آبان ماه به منظور بررسی وضعیت 7 دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای گیلان در نشستی با نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی عمده ترین محدودیت ها و معضلات آموزشی و رفاهی این دانشگاه را در گیلان بررسی کردند.
رییس دانشگاه در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر 1300 کارگاه و آزمایشگاه در 173 دانشکده ی فنی و حرفه ای سراسر کشور فعال است تصریح کرد : از این تعداد 117 کارگاه در دانشکده های هفت گانه ی گیلان دایر است که عمده ترین مشکلات این کارگاه ها و آزمایشگاهها، فرسودگی و قدمت تجهیزات و ابنیه ی آموزشی ست.
وی افزود: برای بهبود نسبی کارگاهها و آزمایشگاههای متعلق به دانشگاه فنی و حرفه ای کشور حداقل بودجه قابل توجهی مورد نیاز است.
وی همچنین از تهیه و تنظیم یک برنامه ی راهبردی برای ارتقای شاخص کمی و کیفی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خبر داد و افزود: این مهم با ایجاد فرصتهای برابر آموزشی در تمامی دانشکده ها، ایجاد کد رشته های جدید و مورد نیاز جامعه و بازنگری و تقویت روند آموزشی هنرستانها و دانش آموزان رشته های کار و دانش در مقطع متوسطه امکان پذیر است.
صالحی عمران با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 170 هزار دانشجو در 173 دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور مشغول فراگیری مهارتهای فنی هستند افزود: این دانشجویان اکنون در 100 رشته ی کاردانی و 60 رشته ی کارشناسی و در قالب 2هزار کد رشته به تحصیل اشتغال دارند.
شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان نیز در گزارشی تعداد دانشجویان و مهارت آموزان دانشکده های 7 گانه ی فنی و حرفه ایی در گیلان را حدود 7 هزار نفر اعلام کرد و گفت: این دانشجویان در قالب 300 کد رشته ی فنی جذب و ساماندهی شده اند و در مناطق مختلف استان مشغول مهارت آموزی هستند.
کوچکی نژاد و حسنی از نمایندگان مردم رشت، دلخوش نماینده ی صومعه سرا، عباسی نماینده ی رودسر و املش، خسته بند نماینده ی انزلی، شکری نماینده ی تالش، ماسال و رضوانشهر، جمالی نماینده ی رودبار، نیکفر نماینده ی لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی و اوسط اکبری مقدم معاون امور عمرانی استانداری هر یک در سخنانی به محدودیت های آموزشی، رفاهی و خوابگاهی دانشکده و اموزشکده های فنی و حرفه ای گیلان اشاره و بر لزوم راه اندازی رشته های جدید و کاربردی، ساماندهی استادان و نیروهای قراردادی، توجه بیشتر به علوم مرتبط با دریانوردی و کشتیرانی و برنامه ریزی بهینه برای تحقق دانشگاههای نسل سوم تاکید کردند.